Šiandien sėkmingai užbaigėme projekto „Fizinis ir emocinis pasirengimas, siekiant išvengti traumų arba atsistatyti po jų“ veiklas. Įvyko 30 planuotų renginių, kuriuose sudalyvo net 901 dalyviai: 434 vyrai ir 467 moterys. Ačiū visiems, kurie ėjote, domėjotės ir klausėte, išbandėti gide pateiktas mankštas ir patarimus, dalinotės savo patirtimi.

 

Dėkojame visiems lektoriams, kurie prisijungė prie gido pristatymo ir papildė savo žiniomis, ekspertiškumu. Tikimės, jog parengtas gidas suteiks bent bazines žinias apie traumų prevenciją, kokios traumos gali būti, kokie pratimai gali paspartinti gijimą arba net padėti jų išvengti. Taip pat primename, jog kiekvienu atveju, rekomenduojame kreiptis į medicinos specialistus, jog būtų paskirta konkrečiai jums tinkanti mankšta. Pateikti patarimai yra tik rekomendacinio pobūdžio, jie puikiai tiks raumenų mankštai ir stiprinimui, fizinio aktyvumo didinimui namų sąlygomis.

 

Visiems dalyvavusiems linkime atrasti laiko mankštai ir stiprinti savo raumenų sistemą!

Šio gido atsiradimą ir visą renginių ciklą finansavo – Valstybinis visuomenės sveikatos stiprinimo fondas.

 

Valstybinio visuomenės sveikatos stiprinimo fondo 2020 metų lėšomis finansuojamas projektas. Projekto numeris: Nr. S-552, 2020-11-03